LE MANAGEMENT APS Åboulevarden 52, 2-4th floor 8000, Aarhus C Denmark Phone (+45) 81 10 11 12 VAT: 33060009 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Visual Web Responsible

Le Management søger Visual Web Responsible 

Har du en interesse og forståelse for modebranchen og mode generelt samt et stærkt æstetisk øje? Kunne du tænke dig at blive del af et af verdens førende modelbureauer, hvor kerneværdierne blandt andet hedder stærkt samarbejde og tårnhøje ambitioner – hver dag? Hos Le Management går det stærkt, og teamet vokser. Derfor søger vi en Visual Web Responsible til at varetage vores Art Department, håndtere billedmateriale, skabe en visuel rød tråd og opsætte modellernes portefølje.

Om dig:

Du arbejder bedst i krydsfeltet mellem kreativitet og administration, idet du er lige dele æstetiker og struktur-nørd. Måske har du en baggrund som grafisk designer, visuel kommunikatør eller lignende – måske har du arbejdet med booking eller noget helt fjerde. Du har sandsynligvis erfaring med modebranchen og forstår dig således på branchen generelt, så det falder dig nemt at forstå modellernes niveau og retning samt skabe en visuel rød tråd på tværs af platforme. 

Om jobbet:

Du vil fungere som lidt af en blæksprutte med daglig kontakt via e-mail og telefon til vores afdelinger i København, Hamborg og Stockholm samt til udenlandske bureauer, vi samarbejder med. Du bliver et uundværligt bindeled mellem bookere og samarbejdspartnere og får overordnet ansvar for hele vores billedmaterialearkiv, for lemanagement.com’s online visuelle udtryk samt for en æstetisk opsætning af modellernes digitale bøger, der præsenterer dem bedst muligt for kunder. Derudover vil det være din opgave at sørge for, at vi altid er opdateret på nyeste materiale, idet du holder dig orienteret på sociale medier, på brand-hjemmesider mm. 

Om Le Management

Siden etableringen i 2010 har Le Management hurtigt skabt et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan, og med kontorer i både København, Aarhus, Stockholm og Hamborg har bureauet hurtigt markeret sig som ekspansivt, innovativt og nytænkende, hvilket har udmøntet sig i flere succesfulde datterselskaber. Teamet er ungt og dynamisk, og vi har en uformel tone. Selvom vi somme tider løber stærkt, har vi altid let til smil, og vi hjælper hinanden. 

Le Management er en del af Lyne & Lindberg Group, et modekonglomerat, der blandt andet dækker over virksomheder som Little People, HOOD Agency, woods_ copenhagen og RAGBAG.

Er det dig, vi søger?

Lyder jobbet som noget for dig? Send din motiverede ansøgning og CV til [email protected] med ”Visual Web Responsible” i emnefeltet. Har du eksempler på tidligere arbejde, resultater eller blot en kort videopræsentation, du kan sende med, modtager vi også meget gerne dette. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette.