LE MANAGEMENT APS Åboulevarden 52, 2-4th floor 8000, Aarhus C Denmark Phone (+45) 81 10 11 12 VAT: 33060009 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Video content creator

Om Lyne & Lindberg:


Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Århus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen og Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet og uformel – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag.

Om jobbet:

Lyne & Lindberg Group vækster med flere spændende opstarts-projekter – og det betyder øget travlhed i vores IT-afdeling, der udover den daglige drift også beskæftiger sig med opsætning er nye websites og programmer. Derfor søger vi en struktureret studentermedhjælper til at hjælpe 10-20 timer ugenligt med mulighed for flere timer i perioder. Arbejdspladsen ligger i Aarhus.

Opgaver:

Du får en vigtig funktion, der rækker på tværs af Lyne & Lindberg Groups virksomheder, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores markedsførings- og kommunikationsteam. Dit daglige arbejde vil bestå i at udarbejde og producere fængende visuelt content til websites, sociale medier mm. for at styrke vores content- og marketingindsats på alle platforme. Stillingen er nyoprettet, så der er mulighed for være med til at forme din egen rolle i huset.About you:

Du læser måske noget IT-relateret, men det er absolut ikke et must, så længe du har styr på html, css, php, wordpress, woocommerce og ajax. Det er vigtigt for os, at du er en teamplayer, der arbejder særdeles struktureret, følger opgaver til dørs og overholder deadlines. Har du kendskab til og erfaring med react, mailchimp, macOS, jamf now, linux server, Google Analytics, active campaign og Office 365 har du en klar fordel.

Sådan ansøger du:

Send din motiverede ansøgning samt CV til [email protected] med ‘Video Content Creator’ i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, så snart vi har fundet den rette.