LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Studentermedhjælper til økonomi-afdelingen

Studentermedhjælper til Lyne & Lindberg Groups økonomi-afdeling

Til vores dynamiske og voksende hovedkontor i hjertet af Aarhus søger vi en struktureret studentermedhjælper, der skal assistere vores regnskabsafdeling i deres daglige opgaver. Du bliver del af en innovativ koncern bestående af en række succesfulde virksomheder i mode- og skønhedsbranchen. Stillingen er et studiejob med fleksibelt timeantal og mulighed for fast stilling efter endt studie.

Om dig:

Du har et selvstændigt mindset, er fleksibel, lærenem og omhyggelig. Du holder humøret højt, selv når det går stærkt, er nysgerrig – og så er struktur en af dine helt stærke kompetencer. Eftersom dit arbejde har direkte indflydelse på flere vigtige processer i virksomheden, er det vigtigt, at du ikke er bange for at påtage dig ansvar. 

Du vil komme til at arbejde sammen med det øvrige regnskabsteam, hvor vi hjælper hinanden og griber hinandens bolde, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer, der følger opgaverne til dørs. Du er kandidat-studerende på en relevant uddannelse såsom cand.merc.aud, cand.merc.fib eller cand.merc.fin og er superbruger af Excel. Har du erfaring med bogføring og VBA er det et stort plus, ligesom erfaring med logistik, operations management og supply chain er en klar fordel.

Om jobbet:

Du vil assistere i Lyne & Lindberg Groups økonomi-afdeling – både med egne opgaver, heriblandt bogføring, bankafstemning, ordreopfølgning og fakturering. I jobbet vil du ligeledes arbejde på tværs af vores virksomheder og derfor opleve forskellige problemstillinger og varierende arbejdsopgaver.

Om Lyne & Lindberg Group:

Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet gazellevirksomheden Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Herudover dækker koncernen blandt andet også over bureauet HOOD Agency, der udvikler visuelle koncepter og kampagner for nationale og internationale mode- og livsstilskunder, smykkebrandet RAGBAG samt hudplejemærket woods_ copenhagen.

Kulturen er uformel, og vi brænder for vores arbejde i et kreativt og innovativt iværksættermiljø, hvor det ofte går stærkt. Det er derfor vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en omskiftelig hverdag, hvor ingen dage ligner hinanden.

Er det dig, vi søger?

Send din motiverede ansøgning samt CV til [email protected] med “Studentermedhjælper/økonomi” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette.