LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Student Content Writer

Student Content Writer til Lyne & Lindberg Group 

Er du vild med digital kommunikation, SoMe og tekstforfatning? Og er du en skarp kommunikatør på både dansk og engelsk med flair for kreativ skriftlig og visuel kommunikation på tværs af digitale medier? Så er det måske dig, vi leder efter som Student Content Writer hos Lyne & Lindberg Group. 

Om jobbet

Vi søger to ambitiøse, kreative og passionerede Student Content Writers til vores kontorer i Aarhus og København, som brænder for digital kommunikation, tekstforfatning, korrekturlæsning og storytelling.

Du bliver en del af vores veletablerede kommunikationsteam, og din hverdag bliver dynamisk med alsidige arbejdsopgaver på tværs af vores forskellige virksomheder og brands. Vi tilbyder et innovativt og uformelt arbejdsmiljø med en flad organisationsstruktur, hvor tempoet er højt, hvorfor det er vigtigt, at du har et eminent overblik og evner at prioritere, når opgaverne er mange, og tiden er knap. Du får dygtige kollegaer, som inspirerer og udfordrer dig og bidrager til din personlige og faglige udvikling. 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Produktion af storytelling-tekster, content og captions til sociale medier
 • Tekstforfatning af blogposts, nyhedsbreve og produkttekster 
 • Korrekturlæsning af diverse tekstmaterialer 
 • Copywriting for vores inhouse brands 
 • Optimering og strømligning af websites 
 • Assisterer kommunikationsteamet med strategi- og planlægningsprocesser af digital markedsføring.
 • Diverse ad hoc-opgaver 

Vi søger to Student Content Writers til 10-15 timer ugentlig, men vi er fleksible i forhold til studie. 

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse men forventer, at du har påbegyndt din kandidatuddannelse med fag inden for kommunikation, retorik, sociale medier eller digital markedsføring. Du skal kunne trives i et kreativt, innovativt og ambitiøst arbejdsmiljø og have interesse for at engagere dig i vores forskellige brands og lære deres tone of voice på SoMe. 

Vores forventninger til dig:

 • Du er en velformuleret kommunikatør både skrifteligt og mundtlig på dansk og engelsk
 • Du er imødekommende, proaktiv og løsningsorienteret 
 • Du har en naturlig interesse for sociale medier, digitale trends og kreativ tekstforfatning 
 • Du har et kommercielt og kreativt mindset og en æstetisk sans
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og trives i et dynamisk og omskifteligt arbejdsmiljø

Om Lyne & Lindberg Group

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_copenhagen, RAGBAG, Little People og Le Management & Le Management SOCIEY. 

Læs mere om selskaberne her.

Er det dig, vi søger?

Send din motiverede ansøgning, CV og karakteroversigt til [email protected] med ’Student Content Writer (Århus eller København)’ i emnefeltet. Vedhæft gerne en kort videopræsentation af dig selv, hvis du vil tiltrække ekstra opmærksomhed til din ansøgning. 

Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.