LE MANAGEMENT APS Åboulevarden 52, 2-4th floor 8000, Aarhus C Denmark Phone (+45) 81 10 11 12 VAT: 33060009 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Salgspraktikant

Salgspraktikant til Le Management 

Er du ambitiøs, resultatorienteret og ønsker hands-on erfaring inden for salg, opbygning af kunderelationer og forhandlingsteknik? Og drømmer du om et praktikforløb i en international vækstvirksomhed, hvor tempoet er højt og arbejdsopgaverne alsidige? Så er du måske vores nye salgspraktikant til Le Management. 

Om praktikstillingen

Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, hvor alle brænder for deres arbejde og stemningen bærer præg af passion, iværksætteri og højt til loftet. Vi tilbyder et lærerigt praktikforløb i en vækstvirksomhed med et uformelt arbejdsmiljø, en flad organisationsstruktur og med fokus på personlig og faglig udvikling.

Du vil indgå i vores veletablerede Le Management salgsteam, som befinder sig på vores hovedkontor i Aarhus C. Du får kendskab til branchen og erfaring inden for forhandlingsteknik og kunderelationspleje via daglig dialog med både internationale og nationale kunder samt samarbejdspartnere. 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Optimering og udvidelse af salgsmuligheder 
 • Opsøgende salg og E-mail marketing
 • Pleje af eksisterende kunderelationer samt etablering af nye 
 • Administration og koordinering af jobbookinger, forretningsrejser og salgsteamets kalender
 • Networking inden for branchen 
 • Assistere salgsteamet med anerkendte internationale kunder

Vi er et ambitiøst team, som motiveres af at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Derfor forventes det, at du biddrager med et stort engagement og er i stand til at bevare motivationen, når du møder afvisning fra potentielle kunder. 

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse men forventer, at du: 

 • Arbejder selvstændigt, struktureret og trives i et dynamisk og omskifteligt arbejdsmiljø
 • Er imødekommende, initiativrig og motiveres af ansvar
 • Har en naturlig interesse for salg og forretningsudvikling
 • Er resultatorienteret og salgs- og serviceminded af natur
 • Er nysgerrig på ny læring og brænder for både personlig og faglig udvikling
 • Du er en velformuleret kommunikatør både skrifteligt og mundtlig på dansk og engelsk 

Om Le Management 

Le Management er et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan, og med kontorer i både København, Aarhus, Stockholm og Hamborg har bureauet hurtigt markeret sig som ekspansivt, innovativt og nytænkende. I dag er Le Management del af Lyne & Lindberg Group koncernen, som omfatter en række virksomheder, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_copenhagen, RAGBAG, Little People og Le Management SOCIETY.

Læs mere om selskaberne her.

Er det dig, vi søger? 

Vores praktikforløb er ulønnet, og vi forestiller os en varighed på 4-6 måneder. 

Send din motiverede ansøgning, dit CV og andet relevant materiale til [email protected] med ”Salgspraktikant” i emnefeltet. Vedhæft gerne en kort videopræsentation af dig selv, hvis vil du tiltrække ekstra positiv opmærksomhed til din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.