LE MANAGEMENT APS Åboulevarden 52, 2-4th floor 8000, Aarhus C Denmark Phone (+45) 81 10 11 12 VAT: 33060009 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Salgspraktikant

Om Lyne & Lindberg:


Le Management er en del af Lyne & Lindberg Group, som har kontorer i både Århus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency og woods_ copenhagen. Le Managemen er etableret i 2010 og er et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag. Vi giver mulighed for et lærerigt praktikforløb, hvor du oplever en vækstvirksomhed indefra i et uformelt arbejdsmiljø, og hvor du kan skabe din egen stilling på sigt.

Om praktik perioden:


Til Nordens største modelbureau, Le Management, søger vi en dygtig og ambitiøs salgs- og marketingpraktikant til nationale og internationale kunder samt til fokus på vækstmuligheder. Du kommer til at indgå i et ungt og energisk team på vores kontor i enten Aarhus eller København, hvor du læres grundigt op og får kendskab til branchen. Vores forhåbning er, at du efter endt praktik har skabt basis for en stilling i virksomheden, hvorfor du udover at brænde for salg og markedsføring også gerne har ambitioner om et muligt fremtidigt samarbejde.Tasks:

  • Maksimering af salgs-muligheder
  • Fokus på vækst og opnåelse af nye forretningsmuligheder
  • Fastholdelse af nationale og internationale kunder samt generel kunderelationspleje

Om dig:


Du trives i et travlt arbejdsmiljø og er i stand til at bevare overblikket og samtidig være både smilende og servicemindet, selv når det går rigtig stærkt. Du er dygtig til at kommunikere, du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og du er særdeles løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne. Det er vigtigt, at du ikke er bange for at tage initiativ samt at du er i stand til at bevare motivationen, når arbejdsopgaverne er trivielle, eller når du møder afvisning fra potentielle kunder.

Sådan ansøger du:


Praktikken er ulønnet, og stillingen er på vores kontor i Aarhus. Send din ansøgning og dit CV til [email protected] og skriv “Salgspraktikant” i emnefeltet. Vi anbefaler, at du vedlægger en kort videopræsentation af dig selv for at komme i betragtning.