LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm WOODS COPENHAGEN Aabulevarden 52, 2-4 floot Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4581101112

Praktikant til Retail Management

woods_ copenhagen søger praktikant til Retail Management

Har du lyst at prøve kræfter af med B2B og retail management i en international vækstvirksomhed? Er du ambitiøs, en dygtig kommunikator og ivrig efter at få omsat din teoretiske viden til hands-on erfaring? Så er du måske woods_ copenhagens nye praktikant.

Om praktikstillingen:

Du kommer til at indgå i et ungt og energisk markedsførings-team på vores kontor i Aarhus, hvor du opsøger nye B2B kunder samt fastholder eksisterende relationer. Vores forhåbning er, at du efter endt praktik har skabt basis for en stilling i virksomheden, hvorfor du udover at brænde for salg og markedsføring også gerne har ambitioner om et muligt fremtidigt samarbejde.

Om dig:

Som person er du lærenem, initiativrig, nysgerrig og positiv, du arbejder struktureret og har nemt ved at holde overblik og være både servicemindet og smilende, når der er mange bolde i luften samtidig. Du er dygtig til at kommunikere, du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og du er særdeles løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne.

Dine arbejdsopgaver:

  • Maksimering af salgs-muligheder
  • Fokus på vækst og opnåelse af nye forretningsmuligheder
  • Fastholdelse af nationale og internationale B2B kunder samt generel kunderelationspleje

Om woods_ copenhagen:

woods_ copenhagen er effektiv, naturlig, økologisk hudpleje formuleret af førende skandinaviske eksperter og produceret i Danmark efter de højeste kvalitetsstandarder. Produkterne lanceredes i 2020, og virksomheden er en del af modekonglomeratet Lyne & Lindberg Group, som har kontorer i både Århus, København, Stockholm og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, RAGBAG og Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag. Vi giver mulighed for et lærerigt praktikforløb, hvor du oplever en vækstvirksomhed indefra i et uformelt arbejdsmiljø.

Noget for dig?

Praktikken er ulønnet, på minimum 4 måneder, og stillingen er på vores kontor i Aarhus. Send din ansøgning, en kort præsentationsvideo og dit CV til [email protected] og skriv “Retail Management Praktikant” i emnefeltet.