LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Personal Assistant to CEO

PA til CEO i Lyne & Lindberg Group 

Er du et koordinerings- og planlægningsgeni med sans for detaljen og et eminent overblik, som trives i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften? Og er du handlekraftigt, ansvarsbevidst, imødekommende og ønsker at være en del af et internationalt vækst-konglomerat med højt til loftet? Så er det måske dig, vores CEO mangler som sin nye Personal Assistant. 

Om jobbet

Som Personal Assistant for vores ene CEO i Lyne & Lindberg i Aarhus, vil du indgå i et veletableret og kompetent PA- og EA-team, som altid har fingeren på pulsen, både internt og eksternt, og har en dynamisk hverdag med varierende arbejdsopgaver og problemstillinger. Du vil have en bred kontaktflade med hele organisationen og være i daglig dialog med alt fra samarbejdspartnere, kunderelationer til modeller. Vi søger en struktureret og proaktiv PA, som vil være ansvarlig for kalenderstyring, mødeindkaldelser, bookinger, planlægning samt opfølgning og koordinering af vores CEO’s daglige opgaver og langvarige projekter. Du vil have direkte reference til vores CEO, men arbejde selvstændigt på dine projekter og samtidig supportere resten af PA- og EA-teamet med diverse opgaver. Vi beskæftiger os med en relations- og tillidsbaseret branche, hvoraf det er essentielt, at du er en dygtig kommunikatør, som trives i et socialt arbejdsmiljø. 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Kalenderstyring samt mødeplanlægning 
 • Koordinering og booking af diverse events, rejseaktiviteter, overnatninger etc. 
 • Projektassistance og bindeled mellem CEO og kunder 
 • Assistere PA og EA-teamet med planlægning og eksekvering af interne events og teamdage
 • Sikre opfølgning og afslutning af igangsatte projekter som CEO er involveret i
 • Diverse procesoptimeringer samt informationsdeling med organisationen
 • Ad hoc-opgaver 

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse, men det er et ekstra plus, hvis du har tidligere erfaring som receptionist, PA eller projektleder og har kendskab til daglige administrationsopgaver.

Vores forventninger til dig: 

 • Du er imødekommende, proaktiv og løsningsorienteret
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og trives i et dynamisk og omskifteligt arbejdsmiljø
 • Du er en velformuleret kommunikatør både skrifteligt og mundtlig på dansk og engelsk
 • Du er udadvendt og møder eksterne kunder, samarbejdspartnere og modeller i øjenhøjde
 • Du trives med ansvar og evner at prioritere, når opgaverne er mange, og tiden er knap. 

Om Lyne & Lindberg Group

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_copenhagen, RAGBAG, Le Management SOCIETY, Little People og Le Management. 

Læs mere om selskaberne her

Er det dig, vi søger? 

Send din motiverede ansøgning, dit CV, og andet relevant materiale til [email protected] med ”Personal Assistant” i emnefeltet.Vedhæft gerne en kort videopræsentation, hvis du ønsker at tiltrække ekstra positiv opmærksomhed til din ansøgning. 

Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.