LE MANAGEMENT APS Åboulevarden 52, 2-4th floor 8000, Aarhus C Denmark Phone (+45) 81 10 11 12 VAT: 33060009 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

New Face praktikant

Om Lyne & Lindberg:


Siden etableringen i 2010 har Le Management hurtigt skabt et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan, og med kontorer i både København, Aarhus, Stockholm og Hamburg har bureauet hurtigt markeret sig som ekspansivt, innovativt og nytænkende. I dag er Le Management del af Lyne & Lindberg Group koncernen, som også dækker over virksomheder som NYLON Studio, HOOD Agency, Le Management Society og Little People.

Om praktik perioden:


Til Nordens største modelbureau, Le Management, søger vi en smilende, udadvendt og særdeles struktureret praktikant til en spændende stilling i vores new face team i Aarhus, som blandt andet håndterer opstart af nye modeller og planlægning af deres karrierer. Du vil komme til at hjælpe vores new face team med koordineringsarbejde og få et spændende indblik i branchen.

Opgaver:

I vores new face afdeling i Aarhus bliver du en del af et lille team, som brænder for deres arbejde

og for at skabe de bedst mulige forudsætninger for vores unge nye modeller. Du vil komme til at arbejde med følgende opgaver:

  • Ide–generering på udvikling af afdelingen
  • Assistent-opgaver
  • New face afdelingens lnstagram
  • Assistance til modeugen
  • Koordinering af events

Om dig:


Du er en teamplayer, der arbejder struktureret og kan følge projekter til dørs. Du elsker at snakke med mennesker og brænder for kommunikation. Og så er du dygtig til at gribe flere bolde på en gang, mens du stadig bevarer overblikket og roen. Det er et krav, at du er velformuleret på både dansk og engelsk.

Sådan ansøger du:


Praktikken er ulønnet, og stillingen er på vores kontor i Aarhus. Send din ansøgning og dit CV til [email protected] og skriv “newface praktikant” i emnefeltet. Vedlæg gerne karakter-ark. Vil du tiltrække vores opmærksomhed, er du velkommen til at vedlægge en videopræsentation.