LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Kreativ Videofotograf

LYNE & LINDBERG SØGER KREATIV VIDEOFOTOGRAF

Arbejder du stærkt bag et kamera, mestrer du videoredigering, og formår du at kreere dragende fortællinger gennem video – og kunne du samtidig tænke dig at bidrage til en ambitiøs vækstagenda i en innovativ koncern bestående af en række succesfulde modevirksomheder? Så er det måske dig, vi søger som vores næste videofotograf på tværs af vores brands.

OM JOBBET:

Lyne & Lindberg Group vækster med flere spændende projekter – og det betyder øget behov for video content på tværs af vores brands og vores mange platforme. Derfor søger vi en kreativ videofotograf, som kan skabe dragende fortællinger gennem videoproduktion. Arbejdspladsen kan både være på vores kontor i København eller i Aarhus.

OPGAVER:

Du får en vigtig funktion, der rækker på tværs af Lyne & Lindberg Groups virksomheder, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores markedsførings- og kommunikationsteam. Dit daglige arbejde vil bestå i at udarbejde og producere fængende video content, der bl.a. omfatter videoproduktion af modeller, videomateriale til SoMe, employee portrætter samt filme backstage til modeuger, events og deltage på produktionsrejser og meget mere.

OM DIG:

Vi går ikke op i, om du har en specifik uddannelse, men vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, er stærk i videoredigering og colorgrading og så ser du spændende muligheder, der hvor andre ikke kan.

Som person er du kreativ og tænker innovativt. Du er energisk, selvstændig og nysgerrig, og så er du rejselysten af natur.

OM LYNE & LINDBERG:

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen, RAGBAG og Le Management.

ER DET DIG, VI SØGER?

Send din motiverede ansøgning samt CV til [email protected] med “videofotograf” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette.