LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Kreativ Content Writer

Kreativ Content Writer til Lyne & Lindberg Group

Er du vild med at skrive, at skabe fantasifulde universer af ord og forme sætninger, der drager og inspirerer? Er du samtidig så skarp til engelsk (og ikke på den støvede akademiker-måde), at man skulle tro, det var dit modersmål – så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som Content Writer. 

OM JOBBET:

Du bliver del af vores kommunikationsteam og kommer til at producere fængende storytelling-tekster, content og captions til sociale medier, blogs med mere. Din hverdag bliver dynamisk, og dine opgaver vil veksle og strække sig på tværs af vores virksomheder og brands. Der kan både være opgaver på vores kontorer i Århus og i København, og du skal derfor bo i en af disse to byer. Stillingen kan både være fuldtid og deltid. Du får masser af dygtige kollegaer. Som inspirerer dig. Som udfordrer dig. Og som du kan grine med, også når der er travlt. For det er der somme tider. 

OM DIG:

Vi er faktisk ligeglade, om du har en uddannelse, så længe du har flair for at skrive på engelsk – og elsker det. Du behøver heller ikke være komma-nørd eller grammatik-ekspert, for vores dygtige korrekturlæsere skal nok finpudse dine tekster, inden de ryger ud. 

Som person er du kreativ og fyldt med gode ideer. Du arbejder uden problemer selvstændigt, selvom det også falder dig helt naturligt at være del af et team. 

OM LYNE & LINDBERG:

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen, RAGBAG og gazellevirksomheden Le Management, der siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan.

ER DET DIG, VI SØGER?

Send din motiverede ansøgning, eksempler på tekster du har skrevet samt CV til [email protected] med “Content Writer” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette.