LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Kommunikationspraktikant

Om Lyne & Lindberg:


Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Århus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen og Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag. Vi giver mulighed for et lærerigt praktikforløb, hvor du oplever en vækstvirksomhed indefra i et uformelt arbejdsmiljø.

Om praktik perioden:


Har du en skarp pen, styr på korrekt kommasætning og en passion for ord? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med kommunikation og journalistik? Så skal du læse med her: Hos Lyne & Lindberg Group søger vi nemlig en fagligt dygtig praktikant til vores kommunikationsteam, der beskæftiger sig med alt fra intern kommunikation til storytelling, tekstforfatning og journalistik.Tasks:

Vi tror på, at alting lykkes bedst, hvis vi fordeler ressourcerne, hvor det giver bedst mening. Derfor har vi ikke sat os fuldstændig fast på et sæt opgaver eller ansvarsområder til dig, da vi hellere i samarbejde med dig vil skræddersy en stilling efter dine kompetencer. Men nogle af de opgaver, der kan indgå, er:

  • Intern kommunikation, herunder drift af vores interne kommunikationsplatforme
  • Korrekturlæsning
  • Tekstforfatning
  • SoMe content-produktion 
  • Udarbejdelse af interviews og artikler til lokalaviser og modemagasiner
  • Forfatning af pressemeddelelser
  • Research til blogindlæg på vores brands, herunder woods_ copenhagen

Om dig:


Du læser et kommunikationsstudie såsom journalistik, virksomhedskommunikation, retorik eller lignende – og du brænder for dit fag! Du er vild med sprog, og du elsker dets mange muligheder og facetter. Derudover er du en udpræget teamplayer, der arbejder struktureret og har sans for detaljen. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at tage initiativ, men at du ligeledes kan gribe bolde og følge opgaver til dørs. Og så behøver vi slet ikke at nævne, at du formulerer dig både fejlfrit og levende.

Sådan ansøger du:


Praktikken er ulønnet, og stillingen er på vores kontor i Aarhus. Send din ansøgning og dit CV til [email protected] og skriv “Kommunikationspraktikant” i emnefeltet. Vedlæg gerne både karakter-ark og eksempler på tekster, du har skrevet.