LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Junior Recruiter/HR Assistant

Lyne & Lindberg Group søger Junior Recruiter/HR Assistant

Modekonglomeratet Lyne & Lindberg Group er de seneste år vækstet markant med flere nye virksomheder og adskillige projekter på tegnebrættet. Derfor opruster vi lige nu på tværs af brands og virksomheder. Og i jagten på de stærkeste profiler til alle vores teams samt koordinering af HR-processer søger vi en ambitiøs og struktureret Junior Recruiter/HR Assistant til en nyoprettet stilling på vores hovedkontor i Aarhus.

Om jobbet

Som Junior Recruiter / HR Assistant får du mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af HR- og rekrutterings-disciplinerne, samtidig med at du bliver problemknuser og go-to person på overordnede HR-anliggender. Din hverdag bliver dynamisk og afvekslende, og du kommer til at indgå i vores HR- og employer branding team, som befinder på vores kontor i Aarhus.

Mere konkret bliver du projektleder på hele rekrutteringsprocessen, både når det gælder nye ansatte, men også når det gælder vores praktikantforløb – og du bliver garant for, at vores rekrutteringsproces forløber professionelt fra A til Z. Du opsøger aktivt interessante profiler via eksempelvis LinkedIn, ligesom du deltager på relevante studie-events, du screener, koordinerer samtaler og understøtter de ansættende ledere. Ydermere koordinerer du både onboarding og offboarding af medarbejdere, ligesom du også griber ad hoc opgaver med relation til HR.

Om dig

Du er udadvendt, vedholdende, har et selvstændigt mindset og brænder for HR – herunder særligt rekrutteringsdelen. Du motiveres af samarbejde og kommunikation, og du evner at skabe langvarige relationer til samarbejdspartnere. Dit overblik er eminent, du arbejder særdeles struktureret og følger altid alle projekter til dørs. Måske har du en relevant uddannelsesmæssig baggrund – eller måske har du allerede stiftet bekendtskab med de nævnte arbejdsopgaver i erhvervslivet. Uanset hedder din drømmedestination HR og rekruttering, og du brænder for at udvikle dig i en junior-rolle.

Om Lyne & Lindberg Group:

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen, RAGBAG og gazellevirksomheden Le Management, der siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan.

Er det dig, vi søger?

Send din motiverede ansøgning samt cv til [email protected] med “Junior Recruiter/HR Assistant” i emnefeltet. Vedlæg en kort videopræsentation. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette.