LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

IT praktikant

Om Lyne & Lindberg:


Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Århus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen og Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag. Vi giver mulighed for et lærerigt praktikforløb, hvor du oplever en vækstvirksomhed indefra i et uformelt arbejdsmiljø.

Om praktik perioden:


Hos Lyne & Lindberg Group har vi masser af spændende projekter i opstart – projekter, som kræver nye websites med tilhørende webshops. Det giver travlhed i vores IT-afdeling, som blandt andet står for al daglig drift samt for hjemmesideudvikling og -vedligeholdelse på tværs af koncernens virksomheder. Og derfor søger vi en IT-praktikant, der har lyst at prøve kræfter med sine kompetencer i en vækstvirksomhed med fart på.Tasks:

Vi tror på, at alting lykkes bedst, hvis vi fordeler ressourcerne, hvor det giver bedst mening. Derfor har vi ikke sat os fast på et sæt opgaver eller ansvarsområder til dig, da vi hellere i samarbejde med dig vil skræddersy en stilling efter dine kompetencer og interesser. Men nogle af de opgaver, der kan indgå, er:

  • Udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider
  • UX optimering
  • Måling på aktivitet
  • Idé-udvikling til diverse projekter
  • Supportering af mail mm. 
  • Diverse ad hoc opgaver

Om dig:


Du studerer et relevant fag såsom datalogi, datamatiker, softwareingeniør eller informationsvidenskab. Du brænder for dit felt, er struktureret og kan følge projekter til dørs. Vi ser gerne, at du har forståelse for henholdsvis .php, html, wordpress, css, woo commerce og ajax. Og har du erfaring med Office 365, Google Analytics eller Active Campaign, bliver vi endnu mere begejstrede.

Sådan ansøger du:


Praktikken er ulønnet, og stillingen er på vores kontor i Aarhus. Send din ansøgning og dit CV til [email protected] og skriv “IT praktikant” i emnefeltet.