// Explore scroll
MARKEDSFØRINGSPRAKTIKANT
Department: Woodscopenhagen
Location: Aarhus
About lyne & lindberg:
Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency samt gazellevirksomheden Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde - også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet og uformel - og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag.
About the internship:
Til et nyopstartet brand, som er søsterselskab til gazellevirksomheden Le Management, søger vi en dygtig og kompetent praktikant med hang til stærke strategier og kreativ markedsføring. Du vil blive en del af et lille team på et spændende projekt, der sættes på markedet i 2019, og du vil derfor involveres i hele processen omkring markedsføringsstrategi, identitet, brandudvikling og PR. Vi søger således en ide-rig ildsjæl med styr på pensum og mod til at sparke døren ind i en branche, hvor det går stærkt.
Tasks:

Vi tror på, at alting lykkes bedst, hvis vi fordeler ressourcerne, hvor det giver bedst mening. Derfor har vi ikke sat os fast på et sæt opgaver eller ansvarsområder til dig, da vi hellere i samarbejde med dig vil skræddersy en stilling efter dine kompetencer og interesser.

Men disse er nogle af de opgaver, som kan indgå, er:

  • Ide-generering på overordnet markedsførings- og PR-strategi
  • Markedsanalyse
  • Tilretning af forretningsplan
  • Tilretning af markedsføringsplan
  • Projektkoordinering
  • Assistent-opgaver
About you:
Du læser et fag, som er relevant for projektet - og du brænder for dit felt. Men om du læser markedsføring, kommunikation eller noget helt tredje er ikke afgørende. Hvis din profil er interessant for os, ser vi dig gerne til en samtale. Det er vigtigt for os, at du er en teamplayer, der arbejder struktureret og kan følge projekter til dørs. Det er et krav, at du er velformuleret på både dansk og engelsk.