// Explore scroll
SOME PRAKTIKANT
Department: SoMe
Location: Aarhus
About lyne & lindberg:
Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency samt gazellevirksomheden Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde - også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet og uformel - og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag.
About the internship:
I Lyne & Lindberg koncernen søger vi en praktikant til en spændende stilling, hvor du vil komme til at arbejde med sociale medier på blandt andet gazellevirksomheden Le Management, influencer marketingbureauet NYLON Studio samt et nyopstartet beauty-brand med internationalt potentiale. Du vil blive en del af et lille team på en række spændende projekter inden for mode-, skønheds- og livsstilsbranchen. Vi søger således en ildsjæl, der brænder for sociale medier, stærke strategier og content marketing.
Tasks:

Vi tror på, at alting lykkes bedst, hvis vi fordeler ressourcerne, hvor det giver bedst mening. Derfor har vi ikke sat os fast på et sæt opgaver eller ansvarsområder til dig, da vi hellere i samarbejde med dig vil skræddersy en stilling efter dine kompetencer og interesser.

Men disse er nogle af de opgaver, som kan indgå, er:

  • Social medie strategi
  • Content planning & production
  • lnfluencer marketing
  • Research på SoMe trends
  • Produktion af billed- og videomateriale på locations
About you:
Du læser et fag, som er relevant for projektet - og du brænder for dit felt. Men om du læser markedsføring, kommunikation eller noget helt tredje er ikke afgørende. Hvis din profil er interessant for os, ser vi dig gerne til en samtale. Det er vigtigt for os, at du er en teamplayer, der arbejder struktureret og kan følge projekter til dørs. Det er et krav, at du er velformuleret på både dansk og engelsk .