// Explore scroll
IT PRAKTIKANT
Department: IT
Location: Aarhus
About lyne & lindberg:
Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency samt gazellevirksomheden Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde - også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet og uformel - og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag.
About the internship:
Hos Lyne & Lindberg Group har vi masser af spændende projekter i opstart, og derfor søger vi en praktikant til vores travle IT afdeling, der håndterer hjemmesideudvikling og -vedligeholdelse på flere virksomheder.
Tasks:

Vi tror på, at alting lykkes bedst, hvis vi fordeler ressourcerne, hvor det giver bedst mening. Derfor har vi ikke sat os fast på et sæt opgaver eller ansvarsområder til dig, da vi hellere i samarbejde med dig vil skræddersy en stilling efter dine kompetencer og interesser.

Men disse er nogle af de opgaver, som kan indgå, er:

  • Udvikling af hjemmesider
  • UX optimering
  • Måling på aktivitet
  • Ide-udvikling til diverse projekter
About you:
Du læser et fag inden for IT - og du brænder for dit felt. Det er vigtigt for os, at du er en teamplayer, der arbejder struktureret og kan følge projekter til dørs. Og så ser vi gerne, at du har forståelse for henholdsvis .php, Office 365, Linux, .js, ajax og wordpress samt at du har kendskab til manuel server opsætning og eventuelt også er Google Analytics nørd.