// Explore scroll
KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT
Department: PR
Location: Aarhus
About lyne & lindberg:
Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency samt gazellevirksomheden Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde - også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet og uformel - og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag.
About the internship:
Til en række selskaber, herunder blandt andet PR bureauet HOOD Agency, modelbureauet Le Management og et nyopstartet beauty brand søger vi en dygtig praktikant til en spændende stilling inden for PR samt intern og ekstern kommunikation.
Tasks:

Vi tror på, at alting lykkes bedst, hvis vi fordeler ressourcerne, hvor det giver bedst mening. Derfor har vi ikke sat os fast på et sæt opgaver eller ansvarsområder til dig, da vi hellere i samarbejde med dig vil skræddersy en stilling efter dine kompetencer og interesser.

Men disse er nogle af de opgaver, som kan indgå, er:

  • Udarbejdelse af pressemeddelelser
  • Udarbejdelse af reklametekster
  • Storytelling
  • Intern kommunikation
  • Korrekturlæsning
About you:
Du læser kommunikation og brænder for journalistik, PR og/eller virksomhedskommunikation. Du interesserer dig gerne for hele kommunikations-paletten, men vi skræddersyer stillingen til dig, så den matcher dine interesser og spidskompetencer. Som person er du en teamplayer, der arbejder særdeles struktureret og har sans for detaljen. Du trives i et iværksættermiljø med højt til loftet og med masser af tempo. Det er vigtigt, at du både kan tage initiativ og følge projekterne til dørs. Er du også velformuleret på engelsk, er det en stor fordel.