LE MANAGEMENT APS Åboulevarden 52, 2-4th floor 8000, Aarhus C Denmark Phone (+45) 81 10 11 12 VAT: 33060009 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Influencer marketing praktikant til Lyne & Lindberg Group

Brænder du for sociale medier, og drømmer du om at arbejde med influencer marketing, herunder analyse og afrapportering på kampagner? Hos Lyne & Lindberg Group søger vi en Influencer Marketing praktikant til vores markedsføringsteam.

Om dig:

Du læser sandsynligvis kommunikation eller digital markedsføring og brænder især for sociale medier og influencer marketing. Eftersom du kommer til at indgå i teamet på lige fod med dine kollegaer, er det vigtigt, at du arbejder både selvstændigt og struktureret samt at du er i stand til at holde overblik, når der er mange bolde i luften på en gang. Du elsker at holde dig opdateret på sociale medier, influencers og influencerkampagner. Derudover er det et krav, at du er velformuleret på både dansk og engelsk.

Dine arbejdsopgaver:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med markedsførings-teamet og kommer til at arbejde med både afrapportering, analyse, strategi og influencer profil-søgninger. Disse er nogle af de arbejdsopgaver, du vil komme til at sidde med:

•    Overvågning af indhold

•    Analyse og rapportering af performance

•    Strategi for influencerkampagner

•    Søgninger efter de rette profiler til udvalgte kampagner

Om Lyne & Lindberg Group:

Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Århus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, RAGBAG, woods_ copenhagen og Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag. Vi giver mulighed for et lærerigt praktikforløb, hvor du oplever en vækstvirksomhed indefra i et uformelt arbejdsmiljø.

Noget for dig?

Praktikken er ulønnet, på minimum 4 måneder, og stillingen er på vores kontor i Aarhus. Send din ansøgning og dit CV til [email protected] og skriv “Influencer marketing praktikant” i emnefeltet. Vil du tiltrække vores opmærksomhed, er du velkommen til at vedlægge en videopræsentation.