Digital Marketing & E-commerce Praktikant


Har du et kommercielt mindset, et højt personligt drive og en stor passion for digital marketing? Og drømmer du om at prøve kræfter med e-commerce, dataanalyse og hele salgsprocessen i en ambitiøs vækstvirksomhed? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Digital Marketing & E-commerce praktikant til foråret 2022. 

Om praktikstillingen

Du vil indgå i vores marketingteam for vores inhouse brands woods_copenhagen og RAGBAG, som befinder sig på vores hovedkontor i Aarhus. Dine arbejdsopgaver vil være varierende og indebære alt fra dataanalyse, salgs- og strategiprocesser og digital markedsføring. 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være: 

  • Oprettelse og analyse af Facebook og Instagram annoncer 
  • Email markedsføring i ActiveCampaign 
  • Google annoncering og SEO-optimering af diverse platforme
  • Markedsanalyse 
  • Digital markedsføring på diverse SoMe platforme eks. Facebook, Pinterest, LinkedIn, Instagram m.m.

Vi tror på en optimering af arbejdsressourcer, hvis ansvarsområder og arbejdsopgaver skræddersyes i fællesskab og på baggrund af dine kompetencer og ønsker. Derfor er disse ikke fastlagt fra start. 

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse, men det er et stort plus, hvis du har fag inden for e-handel, marketing eller digital markedsføring. 
Vores forventninger til dig: 

  • Du er energisk, omstillingsparat, løsningsorienteret og nysgerrig på ny læring
  • Du arbejder struktureret og har nemt ved at holde overblikket 
  • Du trives i et ambitiøst start-up miljø med mange bolde i luften 
  • Du motiveres af ansvar og brænder for at udvikle dig både fagligt og menneskeligt
  • Du kan kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

Det er kun et ekstra plus, hvis du har en grundlæggende forståelse for Facebook Business Manager, Google Analytics og har erfaring inden for email markedsføring. 

Om Lyne & Lindberg Group

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_copenhagen, RAGBAG, Little People og Le Management. Generelt er vi et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, som brænder for vores arbejde. Vi tilbyder et lærerigt praktikforløb i en vækstvirksomhed med et uformelt arbejdsmiljø og en flad organisationsstruktur.

Læs mere om selskaberne her

Er det dig, vi søger? 

Vores praktikforløb er ulønnet, og vi forestiller os en varighed på 4-5 måneder. 

Send din motiverede ansøgning, dit CV, en kort videopræsentation og andet relevant materiale til [email protected]med ” Digital Marketing & E-commerce Praktikant” i emnefeltet. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.