LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Digital markedsføring og E-commerce praktikant

Om Lyne & Lindberg:


Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Århus, København, Stockholm og Hamborg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen og Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en flad organisationsstruktur og en omskiftelig hverdag. Vi giver mulighed for et lærerigt praktikforløb, hvor du oplever en vækstvirksomhed indefra i et uformelt arbejdsmiljø.

Om praktik perioden:


Har du lyst at prøve kræfter af med ecommerce og online markedsføring i en international vækstvirksomhed? Hos Lyne & Lindberg Group har vi masser af spændende projekter i opstart – og dermed også travlt. Vi har derfor brug for en dygtig praktikant i teamet, der kan hjælpe os i mål med nogle af disse projekter.Tasks:

Vi tror på, at alting lykkes bedst, hvis vi fordeler ressourcerne, hvor det giver bedst mening. Derfor har vi ikke sat os fuldstændig fast på et sæt opgaver eller ansvarsområder til dig, da vi hellere i samarbejde med dig vil skræddersy en stilling efter dine kompetencer. Men nogle af de opgaver, der kan indgå, er:

  • Oprettelse og analyse af Facebook annoncer
  • Oprettelse og analyse af Instagram annoncer
  • Arbejde med Google Ads og SEO 
  • Email markedsføring i ActiveCampaign
  • Arbejde i Google Analytics 
  • Digital markedsføring på diverse medier, herunder Facebook, Pinterest, Linkedin, Instagram mm.

Om dig:


Du studerer e-handel eller markedsføring og har fag inden for digital markedsføring. Som person er du lærenem, nysgerrig og positiv, du arbejder struktureret og har nemt ved at holde overblik, når der er mange bolde i luften samtidig. Vi forestiller os, at du har en grundlæggende forståelse for Facebook Business Manager og Google Analytics. Derudover er det en fordel, men ikke et kriterie, at du har erfaring med email markedsføring.

Sådan ansøger du:


Praktikken er ulønnet, og stillingen er på vores kontor i Aarhus. Send din ansøgning og dit CV til [email protected] og skriv “Digital markedsføringspraktikant” i emnefeltet. Vedlæg gerne karakter-ark. Vil du tiltrække vores opmærksomhed, er du velkommen til at vedlægge en videopræsentation.