LE MANAGEMENT APS Åboulevarden 52, 2-4th floor 8000, Aarhus C Denmark Phone (+45) 81 10 11 12 VAT: 33060009 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Erfaren Agent/Booker

Le Management søger erfaren Agent/Booker

Kunne du tænke dig at blive del af et af verdens førende modelbureauer, hvor kerneværdierne blandt andet hedder stærkt samarbejde og tårnhøje ambitioner – hver dag?

Hos Le Management går det stærkt, og teamet vokser. Derfor søger vi på vores kontor i hjertet af København en dygtig Booker/Agent på fuld tid til koordinering og planlægning af modellernes karrierer samt forhandling og booking af jobs til vores kunder verden over. 

Om dig:

Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med koordinering, kalenderstyring, kundehåndtering og kommunikation – ligesom du gerne har erfaring med samt interesse og forståelse for modebranchen. Du er udadvendt og god til at skabe relationer samtidig med, at du formår at holde hovedet kold og humøret højt, når prioriteter ændres og deadlines skal nås. Ydermere er du særdeles struktureret og god til at holde overblik. Da du blandt andet kommer til at arbejde med tæt kundekontakt samt det at etablere og opretholde et godt fundament for trygge og glade modeller, er det vigtigt, at du har en god menneske- og situationsforståelse. 

Om jobbet:

Du bliver del af et veletableret booker-team fordelt på kontorer i henholdsvis København, Aarhus, Stockholm og Hamburg. Din arbejdsuge vil fortrinsvis foregå i København i tidsrummet 8.30-17, selvom der i løbet af året kan forekomme rejseaktivitet og skæve arbejdstider under eksempelvis modeuger. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omhandle:

  • Samtaler med modeller og deres forældre
  • Individuel strategisk karriereplanlægning for modeller
  • Booker, salg og forhandlinger med kunder

Om Le Management:

Siden etableringen i 2010 har Le Management hurtigt skabt et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan – og med kontorer i København, Aarhus, Stockholm og Hamburg har bureauet hurtigt markeret sig som ekspansivt, innovativt og nytænkende, hvilket har udmøntet sig i flere succesfulde datterselskaber. I dag er Le Management del af koncernen Lyne & Lindberg Group, som dækker over en række virksomheder med mode- og skønhedsbranchen som omdrejningspunkt. 

Hos Le Management er teamet passioneret og dynamisk, og vi har en uformel tone. Selvom vi sommetider løber stærkt, har vi altid let til smil, og vi hjælper hinanden. Vi brænder for vores arbejde, for vores kunder og for vores modeller, som ikke kun er samarbejdspartnere, men også nære venner, som vi oprigtigt holder af. Når vi ansætter nye kollegaer, skal de derfor ikke kun være superdygtige – de skal også være gode, kærlige og konstruktive mennesker, som kan bidrage positivt til vores kultur og DNA.

Ansøgning:

Send dit CV, en kort videopræsentation og din motiverede ansøgning til [email protected] snarest – skriv ”Erfaren Agent/Booker” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler, og ansættelse finder sted, så snart vi har fundet den rette.