LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

E-commerce Marketing Manager

E-commerce Marketing Manager med stærkt kommercielt mindset

Mestrer du online marketing disciplinerne, har du et stærkt kommercielt mindset, og kunne du tænke dig at bidrage til en ambitiøs vækstagenda i en innovativ koncern bestående af en række succesfulde modevirksomheder? Til vores marketing-afdeling på vores hovedkontor i Aarhus søger vi en energisk og resultatorienteret E-commerce Marketing Manager til at drive salgsprocessen online på tværs af vores brands. 

Om jobbet:

Stillingen, som er nyoprettet, befinder sig på vores hovedkontor i Århus, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores marketing-team med fokus på vores digitale markedsføring. Du bliver en central del af vores markedsførings- og udviklings-afdeling, som har vigtig betydning for vores inhouse brands’ fortsatte vækst, og du kommer til at stå i spidsen for vores e-commerce-strategi. Dine arbejdsopgaver, som spænder over både analyse, strategi og eksekvering, vil omfatte:

  • Opsætning af målsætninger for alle markeder i samarbejde med teamet
  • Google-annoncering og SEO af vores platforme
  • Customer optimisation og konverteringsoptimering
  • E-mail-marketing
  • Online annoncering
  • Drift og optimering af websites (Shopify)
  • Data analyse og rapportering

Om dig:

Vi går ikke højt op i, hvilke uddannelses-titler, du har eller ikke har. Til gengæld forventer vi, at du har erfaring med og indgående interesse for e-commerce marketing og kan dokumentere gode resultater – ligesom du har arbejdet med både Facebook Business, Google, e-mail-marketing og Shopify. Som person er du energisk, struktureret og analytisk – og du tager ejerskab og brænder for at udvikle dig fagligt og menneskeligt. Det falder dig helt naturligt at holde dig opdateret på ny teknologi og nye muligheder, som du formår at implementere proaktivt – og du ved, hvilke områder, vi ikke må tabe til vores konkurrenter. Du er en holdspiller, der også trives med at arbejde selvstændigt – dit mindset er resultat- og forretningsorienteret med et strategisk og analytisk udgangspunkt – og du trives i en dynamisk hverdag, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen.

Om Lyne & Lindberg Group

Lyne & Lindberg Group har kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen, RAGBAG og gazellevirksomheden Le Management, som siden etableringen i 2010 er blevet et af de mest succesfulde modelagenturer på verdensplan. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, og vi brænder for vores arbejde – også når der skal løbes stærkt. Stemningen er afslappet og uformel – og det er vigtigt for os, at vores nye kollega trives i en omskiftelig og travl hverdag.

Er det dig, vi søger?

Send din motiverede ansøgning samt CV til [email protected] med “E-commerce Marketing Manager” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette.