LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm

Customer Service Manager

LYNE & LINDBERG SØGER CUSTOMER SERVICE MANAGER

Er du positiv, imødekommende, løsningsorienteret og ekspert i at skabe stærke relationer? Og motiveres du af at give kunder en oplevelse i særklasse? Så er det måske dig, vi søger som vores Customer Service Manager på vores inhouse brands, woods_ copenhagen og Ragbag. 

OM JOBBET:

Lyne & Lindberg Group vækster med flere spændende projekter – og det betyder et øget antal af kundehenvendelser på tværs af vores platforme. Derfor søger vi en passioneret kundeserviceansvarlig til vores kontor i Århus, som formår at skabe best-in-class kundeoplevelser inden for b2c domænet.

Du får en vigtig funktion, der rækker på tværs af Lyne & Lindberg Groups virksomheder, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kundeservice- og kommunikationsteam. Dit daglige arbejde vil bestå af i at servicere kunder online med præcise, indlevende og saglige svar. Du bliver ekspert på vores kundegrupper og bidrager til at sikre, at kundeoplevelsen altid er i top for at opretholde en høj kundetilfredshed og ikke mindst sikre kundeloyalitet.

OM DIG:

Vi går ikke op i, om du har en specifik uddannelse, men vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling. Derudover er det et krav, at du er en stærk kommunikatør, er velformuleret på både dansk såvel som engelsk og ligeledes skriver fejlfrit. Du er positiv og imødekommende af natur, og så ser du dig selv som en service-minded problemløser, som altid følger enhver opgave til dørs. Du har et kommercielt, kundeorienteret mindset, du arbejder systematisk, er vedholdende, og så sætter du altid kunden i højsædet. Det vil derudover være et stort plus hvis du kan kommunikere på tysk – men ikke et krav.

OM LYNE & LINDBERG:

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamburg og omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_ copenhagen, RAGBAG, Le Management og HELMSTEDT.

ER DET DIG, VI SØGER?

Send din motiverede ansøgning samt cv til [email protected] med “Customer Service Manager” i emnefeltet. Vedlæg en kort videopræsentation og et karakter-ark. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette.