LYNE & LINDBERG Aaboulevarden 52, 2-4th floor Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4588775900 OPENING HOURS Monday – Thursday: 09.00 am – 04.30 pm Friday: 09.00 am – 04.00 pm WOODS COPENHAGEN Aabulevarden 52, 2-4 floot Aarhus C, 8000 Denmark Agency: +4581101112

Customer & Retail Management Praktikant

Customer & Retail Management Praktikant til woods_copenhagen 

Drømmer du om at prøve kræfter med B2B customer relation og retail management i en international vækstvirksomhed? Og er du ambitiøs, initiativrig, serviceminded og ivrig efter at få omsat teoretisk viden til hands-on erfaring? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Customer & Retail Management Praktikant til foråret 2022.

Om praktikstillingen

Du vil indgå i vores retail og marketingsteam for vores inhouse brand woods_copenhagen, som befinder sig på vores hovedkontor i Aarhus. Vi er et ungt team i et kreativt og innovativt miljø, hvor alle brænder for deres arbejde. Vi tilbyder et lærerigt praktikforløb i en vækstvirksomhed med et uformelt arbejdsmiljø, en flad organisationsstruktur og et fokus på personlig og faglig udvikling. 

Dine arbejdsopgaver vil være varierende og indebære alt fra kunderelations pleje, salgs- og strategiprocesser til retail merchandising. 
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være: 

  • Optimering og udvidelse af salgs-muligheder 
  • Pleje af eksisterende B2B kunderelationer samt etablering af nye både nationalt og internationalt
  • Optimering af retail merchandising samt rådgivning af kunder
  • Opsøgende B2B salg

Vi tror på en optimering af arbejdsressourcer, hvis ansvarsområder og arbejdsopgaver skræddersyes i fællesskab og på baggrund af dine kompetencer og ønsker. Derfor er disse ikke fastlagt fra start. 

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse, men det er et stort plus, hvis du har fag inden for salg, retail management eller B2B marketing. 

Vores forventninger til dig: 

  • Du er salgs- og serviceminded af natur
  • Du er energisk, omstillingsparat, løsningsorienteret og nysgerrig på ny læring
  • Du trives i et ambitiøst start-up miljø med mange bolde i luften 
  • Du har et stort gåpåmod, er initiativrig og motiveres af ansvar
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og brænder for at udvikle dig både fagligt og personligt
  • Du kan kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

Om woods_copenhagen 

woods_ copenhagen er effektiv, naturlig, økologisk hudpleje formuleret af førende skandinaviske eksperter og produceret i Danmark efter de højeste kvalitetsstandarder. woods_copenhagen er en del af Lyne & Lindberg Group, som er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_copenhagen, RAGBAG, Little People og Le Management.

Læs mere om selskaberne her

Er det dig, vi søger? 

Vores praktikforløb er ulønnet, og vi forestiller os en varighed på 4-6 måneder. 

Send din motiverede ansøgning, dit CV, en kort videopræsentation og andet relevant materiale til [email protected] med ”Customer & Retail Management Praktikant” i emnefeltet. 

Vi glæder os til at høre fra dig.